0032 (0) 472 87 84 79 info@aquageneration.be Brusselsesteenweg, 585 - 3090 Overijse

  Onze diensten

  Onze diensten

  Aqua Generation biedt een brede waaier aan professionele diensten, variërend van verfraaiing van een zwembad door kleine of grote renovatie tot onderhoudscontract van de bak of, wederom, door het installeren van het filtratie-systeem of verwarming.

  aquageneration-volet

  Luiken en hoezen

  Uw zwembad bedekken is noodzakelijk om de verdamping te beperken en dus de temperatuur van het water te behouden. Of het zwembad verwarmd is of niet, binnen of buiten is, heeft de bescherming van uw zwembad vele voordelen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

  aquageneration-chauffage

  Verwarming / Warmtepomp (CAP)

  Een verwarmd zwembad is niet langer een luxe voorbehouden aan enkele geprivilegieerden. Niets zal leuker zijn dan een duikje nemen in een zwembad die aan de juiste temperatuur verwarmd is. Daarnaast herinneren wij u dat alle verwarmingselementen achteraf op een bestaande filterschakeling kunnen worden geïnstalleerd.

  aquageneration-steril

  Sterilisatie

  Ontlast u van de waterbehandeling die nauwkeurigheid vereist om een evenwichtige kwaliteit van het water te verkrijgen. Verkrijg een gesteriliseerd en steriliserend water door het automatiseren van het behandelingssysteem van uw keuze (chloor, actieve zuurstof, zout elektrolyse, UV...) met hoogwaardige materialen.

  aquageneration-pieces-detachees

  Reserveonderdelen

  Specialist in zwembadapparatuur, vind alle onderdelen voor uw technische installatie, robot of andere...

  aquageneration-acesssoires

  Toebehoren en producten

  Om helder water gedurende heel het seizoen te behouden, bieden wij alle producten en onderhoudsaccessoires die nodig zijn voor het bestrijden van organisch afval en micro-organismen.

  aquageneration-etanch

  Waterdichtheid

  De kwaliteit van een zwembad ligt onder andere bij de waterdichtheid, en een lekkage (hoe klein ook) kan snel een nachtmerrie worden voor de eigenaar. Acqua Generation, specialist in waterdichtheid, helpt u een lekkage op een betrouwbare en efficiënte manier op te sporen.

  aquageneration-renovation

  Renovaties

  Ons team van specialisten zet zijn talent tot uw beschikking voor eventuele renovatie van uw oase. Variërend van een rustgebied tot de confectie van treden of de installatie van een nieuwe liner/nieuwe mozaïeken of andere zaken, garandeert Aqua Generation de beste materialen tegen zeer goede prijzen.

  aquageneration-filtration

  Technisch lokaal / Filtratie

  Optimaliseer uw energieverbruik en verzeker u van een goede kwaliteit van het water door een technische filtratie-installatie, die geschikt is voor uw zwembad. Installaties, ondersteuning of herstellingen, wij garanderen u de beste producten op gebied van ecologie, economie en betrouwbaarheid.

  aquageneration-entretien-du-bassin

  Onderhoud van de bak

  Wij bieden onderhoudscontracten per jaar, zodat u 100% van uw zwembad kunt genieten. Wij staan garant voor een proper en onderhouden zwembad, evenals een controle van de technische faciliteiten zodat uw zwembad enkel plezier voor u betekent.

  aquageneration-robot-entretien

  Onderhoudsrobots

  De onderhoudsrobots zullen u het onderhouden van uw zwembad vergemakkelijken. Autonoom en nauwkeurig, ze zijn economisch en gemakkelijk te gebruiken. Contacteer ons indien u meer informatie wenst.

  Back to Top